A nyári nap érlelte zamatos, frissen szedett gyümölcs nemcsak nyersen fogyasztható, de kiváló bor, likőr, bólé, sőt martini készíthető belőle. A gyümölcsből…
Könyvespolcra teszemKulcsszavak:
A nyári nap érlelte zamatos, frissen szedett gyümölcs nemcsak nyersen fogyasztható, de kiváló bor, likőr, bólé, sőt martini készíthető belőle. A gyümölcsből készült alkoholos italok ma hazánkban még mindig az ínyencvonalat képviselik, és könyvünk segítségével bárki elkészítheti saját kézműves gyümölcsborát, ha ezt a könyvet használja útmutatóként. Szerzőnk több évtized alatt összegyűjtött, személyes élményekkel teli tapasztalatát adja közre kipróbált receptekkel, fogásokkal kiegészítve, segít a szükséges eszköztár kialakításában, végigkíséri a borkészítés folyamatán a kezdő hobbi borászokat, de a tapasztaltabbaknak is tartogathat újdonságokat.
Kiadó | Mezőgazda Kiadó |
---|---|
ISBN | 9786158166126 |
Kötés | fűzve |
Terjedelem | 169 oldal |
Kiadás éve | 2021 |
Méret | 160x220 mm |
Képek, ábrák | színes fényképekkel |
Sorozat | Házunk táján |