Kiszállítást kizárólag Magyarország területére vállalunk. A raktáron lévő könyvek szállítási határideje 1–5 munkanap. Július és augusztus hónapban 1-10 munkanap.
Az előrendelt termékek kiszállításának idejét befolyásolja, hogy az azonnali vagy a következő megrendelésével együtt történő szállítást választja. Természetesen minden szállításnak külön költsége van.
Szállítási módok
GLS csomagszállító szolgáltatás
1. Rendelések futárszolgálattal történő szállítással otthonra vagy akár munkahelyre az ország egész területén. (Postai úton, postafiókcímre nem kézbesítünk.)
A szállítási díj a könyvek súlyától függetlenül, Magyarország egész területén egységesen 1250 Ft (utánvét esetén 1500 Ft), 15 000 Ft feletti megrendelés esetén pedig ingyenes.
A küldeményét a csomag feladását követő munkanapon 8–17 óra között szállítják az ön által megadott címre, előzetes egyeztetést követően. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető. Kérjük, hogy az adatainál a telefonszámát is adja meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, a GLS felvehesse önnel a kapcsolatot.
2. CsomagPont – fix ponton történő csomagátvétel
A CsomagPont egy alternatív futárszolgálat, mely során fix ponton veheti át csomagját. A leadott internetes rendelését egyszerűen, kényelmesen, napirendje ritmusát szem előtt tartva veheti át az Ön által kiválasztott CsomagPonton.
A szállítási költség a könyvek súlyától függetlenül, Magyarország egész területén egységesen 1150 Ft (utánvét esetén 1400 Ft), 15 000 Ft feletti megrendelés esetén pedig ingyenes.