A webáruházban bejelentkezett és regisztrált állapotú felhasználók vásárolhatnak. Minden esetben, ha vásárolni kíván, szükséges bizonyos alapinformációkat megadnia, mint a személyes adatok (név, e-mail cím, telefonszám), számlázási adatok (lakcím) és szállítás adatok (lakcím, ha az nem egyezik a számlázási címmel). Amennyiben céges vásárló, az adószám megadása kötelező.

Előrendelés
Azok a termékek, amelyek mellett a Kosár helyett Előrendelhető gombot talál, még nem érkeztek be webáruházunkba. Ezeket a termékeket természetesen előrendelheti. Ha a termék(ek) megérkeztek webáruházunkba, arról levelet küldünk önnek. Kérjük, hogy helyezze át ez(eke)t a termék(ek)et a Kosárba akár önállóan, akár más megrendelhető termékkel együtt.
Rendelés
A kiválasztott könyv(ek) megrendelését az oldal tetején levő Kosár ikonra kattintva teheti meg, ahol ellenőrizheti, törölheti a kosarában lévő termék(ek)et és módosíthatja azok darabszámát. A könyvek darabszámát úgy módosíthatja, hogy a könyv mellett levő beviteli mezőbe beírja a megfelelő darabszámot, majd ENTER-t ütve nyugtázza azt. Ezt követően a Fizetés ikonra kattintva módosíthatja a számlázási és szállítási adatokat. Lehetősége van arra, hogy megrendelésenként külön szállítási és számlázási címet adjon meg. Ezután a Tovább ikonra kattintva kiválaszthatja a fizetés és az áru átvételének módját, valamint itt nyílik lehetősége kuponérvényesítésre is. A Véglegesítés ikonra kattintva zárhatja le rendelését.
A rendelés beérkezéséről automatikus értesítést küldünk önnek e-mailen. A rendszer ezt követően kezdi meg az ön megrendelésének tényleges feldolgozását. A rendeléseket a rendelkezésre álló készlet erejéig teljesítjük.
A Kosár funkciót azok a felhasználók is használhatják, akik nem regisztrált tagjai áruházunknak, de a konkrét vásárlásnál már regisztrálni kell, ami egyet jelent a küldéshez szükséges adatok megadásával.
Tájékoztatjuk, hogy amennyiben valamelyik termékünk mellett a Nem rendelhető státusszal találkozik, nem tudja azt a kosarába helyezni, ezek a kiadványok ugyanis nincsenek a készletünkben. A státus egyes esetekben változhat, amennyiben tehát időközben mégis elérhető lenne az adott kiadvány, attól kezdve természetesen nem találja már mellette a Nem rendelhető státusra utaló jelzést.
Fizetés
A megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költséget bankkártyás fizetéssel vagy utólag, a csomag átvételekor rendezheti. A bankkártyaadatok megadása és a bankkártyás fizetés az OTP Mobil Kft. által üzemeltetett fizetési rendszeren keresztül történik. A szolgáltató a kártyaadatokat a bolt/kereskedő felé nem továbbítja. Az OTP Mobil Kft. rendszere az adatforgalmat minimum 128 bites titkosítókulccsal rejtjelezett csatornán bonyolítja, és egyéb titkosítási eljárást alkalmaz. Utalvánnyal történő fizetésre nincs lehetőség.
A vásárlástól való elállás joga
A fogyasztói szerződések részletes szabályairól szóló, 45/2014 (II.26) kormányrendelet értelmében a távollevők között kötött szerződések esetében a fogyasztó a megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Az elállási jog attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen a fogyasztó vagy a fogyasztó által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az árut átveszi.
Elállása esetén, ha a termék nem használt, nem sérült vagy hiányos, a termék visszaérkezését követő 14 napon belül visszatérítjük az Ön által megadott bankszámlára a termék vételárát. Az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségek azonban Önt terhelik, az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni.
A megrendelt terméket sértetlen állapotban, a számlával, vagy annak másolatával postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a kiadó címére. A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videón rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék vizsgálata.
Fontos tudnia, hogy amennyiben a vásárlást követően használatba vette a terméket, már nem állhat el a vásárlástól. A vásárlástól való elállás joga nem a termék 14 napos ingyenes használatát biztosítja, hanem a termék szemrevételezésének lehetőségét, ugyanúgy, ahogyan arra az üzletben vásárolt termékek esetében is módja van.
Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén az innen letölthető nyilatkozat-minta felhasználásával, vagy más erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján. Postai úton küldött értesítés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel nyilatkozatát, így tudja igazolni a postára adás dátumát.
A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról szóló 45/2014. (II. 26.) Kormány rendelet megtekinthető a Nemzeti Jogszabálytárban: http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=167547.260043
Harmadik fél - OTP Mobil Kft.
Elfogadom, hogy a Tánckönyv Kft (1202 Budapest, Emőke u. 59.) által a www.agrarkonyvek.hu, felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1143 Budapest, Hungária Krt. 17-19.) mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.
Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.
Nagyobb összegű megrendelés
Könyvtárak, intézmények és nagyobb értékű céges megrendelések esetében előzetes egyeztetés alapján átutalással történő fizetés is kérhető. Az erre vonatkozó igényét külön jelezze kereskedelmi ügyfélszolgálatunknak. (kereskedelem@agrarkonyvek.hu)