Mikor kapom meg a megrendelt könyveket?

 

Személyes átvétel esetén, a megrendelést követő naptól előre egyeztetett időben tudja átvenni a könyvet/könyveket a Tánckönyv Kft. raktárában (1202 Budapest Nagysándor József u. 158. Telefon: +36202286006).
Utánvétes vagy bankkártyás vásárlás esetén a megrendelt könyvet/könyveket a GLS csomagszállító szolgáltatásával juttatjuk el otthonába vagy akár munkahelyére illetve a megadott CsomagPontra.
A megrendelt könyvek szállítási határideje 1–5 munkanap. (Postafiókcímre nem áll módunkban kézbesíteni.)
Mi van akkor, ha már megrendeltem a könyveket, de mégis változtatnék a rendelésemen?
Ebben az esetben értesítse ügyfélszolgálatunkat (a megrendeles@agrarkonyvek.hu e-mail címen vagy a +36202286006-os telefonszámon) és vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot.
Mit tegyek, ha elállok a vásárlási szándékomtól?
Ebben az esetben értesítse ügyfélszolgálatunkat (a megrendeles@agrarkonyvek.hu e-mail címen vagy a +36202286006-os telefonszámon) és vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot.
Milyen kedvezményeket kaphatok?
Folyamatosan kínálunk akciós áron könyveket. Kérjük, figyelje rendszeresen akcióinkat.
Kinél reklamálhatok, ha öt napon túl nem érkezik meg a küldeményem?
Amennyiben a megrendelt könyv/könyvek nem érkeznek meg öt napon belül, abban az esetben ezt jelezze írásban vagy telefonon ügyfélszolgálatunknak (a megrendeles@agrarkonyvek.hu e-mail címen vagy a +36202286006-os telefonszámon).
Kapok-e nagyobb kedvezményt, ha nagykereskedő vagyok?
Igen, a nagykereskedők nagyobb kedvezményt kapnak, mint az egyéni vásárlók. A nagykereskedők szerződésben meghatározott kedvezménnyel vásárolhatnak a kiadótól. Könyvtárak, intézmények és nagyobb értékű céges megrendelések esetében is tudunk nagyobb kedvezményt adni, amely mindig eseti megállapodástól függ.
Ha ön még nem partnerünk, akkor jelentkezzen kereskedelmi egységünknél a +36202286006-os telefonszámon vagy a kereskedelem@agrarkonyvek.hu e-mail címen.
Mi van akkor, ha a kapott könyv sérült?
A megrendelt könyvekre a Ptk. 305. § szabályai szerint szavatosságot vállalunk. Ha a kapott könyv sérült, akkor a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül írásban tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat a megrendeles@agrarkonyvek.hu e-mail címen. Hibás teljesítés esetén a megrendelését a Ptk. 306. §-ban meghatározott szavatossági sorrend szerint: elsősorban kicseréljük, ha a cserére nincs módunk, úgy választása szerint árengedményt adunk vagy a megrendeléstől elállhat, és kérheti a megrendelt termékért kifizetett összeg visszatérítését. A szállítási költséget nem áll módunkban visszafizetni. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak helye nincs. Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek (pl. kicserélés vagy elállás esetén a visszaküldés postaköltsége) a Tánckönyv Kft-t terhelik.