Mindegy, hogy vegán, ketogén, kis szénhidráttartalmú, kis glikémiás indexű (GI) étrendet vagy más speciális diétát követünk, esetleg csak több…
Könyvespolcra teszemKulcsszavak:
Mindegy, hogy vegán, ketogén, kis szénhidráttartalmú, kis glikémiás indexű (GI) étrendet vagy más speciális diétát követünk, esetleg csak több egészséges élelmiszert szeretnénk beilleszteni a szokásos étrendünkbe, ez a könyv nagyszerű segítség, hogy megtegyük a kezdő lépéseket az egészséges életmódhoz.
- Bemutatja az 50 legjobb gyulladáscsökkentő élelmiszert: zöldségeket, gyümölcsöket, gabonaféléket és még sok mást;
- Elmagyarázza a gyulladáscsökkentő táplálkozás és más életmódbeli tényezők hatásait;
- Olyan élelmiszereket ajánl, amelyekről kimutatták, hogy támogatják az immunrendszert, táplálják a bél mikrobiomját, csillapítják a fájdalmat, védi a szívet és fokozzák a testmozgás utáni regenerációt;
- Tanácsot ad az ételek elkészítéséhez, hogy optimális gyulladáscsökkentő hatást érhessünk el;
- Elmagyarázza az élelmiszerek hatását egyes betegségeknél, beleértve a cukorbetegséget, a szív- és a pajzsmirigyproblémákat;
- Nagyszerű recepteket tartalmaz főétkezésekhez és ízletes desszertekhez.
Kiadó | Cser Kiadó |
---|---|
ISBN | 9789632786742 |
Eredeti cím | The Complete Guide to Anti-Inflammatory Foods |
Fordító | Kalló Noémi |
Kötés | kötve |
Terjedelem | 160 oldal |
Kiadás éve | 2021 |
Méret | 175x240 mm |
Képek, ábrák | színes fényképekkel |