Menu

Lizzie Streit

Természetes gyulladáscsökkentők

Gyümölcsök, zöldségek, receptek az egészséges immunrendszerért

4395 Ft

Mindegy, hogy vegán, ketogén, kis szénhidráttartalmú, kis glikémiás indexű (GI) étrendet vagy más speciális diétát követünk, esetleg csak több…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

gasztronómia    ételreceptek    gyümölcsök    zöldségek    egészség

Mindegy, hogy vegán, ketogén, kis szénhidráttartalmú, kis glikémiás indexű (GI) étrendet vagy más speciális diétát követünk, esetleg csak több egészséges élelmiszert szeretnénk beilleszteni a szokásos étrendünkbe, ez a könyv nagyszerű segítség, hogy megtegyük a kezdő lépéseket az egészséges életmódhoz.
- Bemutatja az 50 legjobb gyulladáscsökkentő élelmiszert: zöldségeket, gyümölcsöket, gabonaféléket és még sok mást;
- Elmagyarázza a gyulladáscsökkentő táplálkozás és más életmódbeli tényezők hatásait;
- Olyan élelmiszereket ajánl, amelyekről kimutatták, hogy támogatják az immunrendszert, táplálják a bél mikrobiomját, csillapítják a fájdalmat, védi a szívet és fokozzák a testmozgás utáni regenerációt;
- Tanácsot ad az ételek elkészítéséhez, hogy optimális gyulladáscsökkentő hatást érhessünk el;
- Elmagyarázza az élelmiszerek hatását egyes betegségeknél, beleértve a cukorbetegséget, a szív- és a pajzsmirigyproblémákat;
- Nagyszerű recepteket tartalmaz főétkezésekhez és ízletes desszertekhez.

 

Kiadó Cser Kiadó
ISBN 9789632786742
Eredeti cím The Complete Guide to Anti-Inflammatory Foods
Fordító Kalló Noémi
Kötés kötve
Terjedelem 160 oldal
Kiadás éve 2021
Méret 175x240 mm
Képek, ábrák színes fényképekkel

Kapcsolódó könyvek

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód