Lénárt Gittát, az élő ételek első számú magyarországi szakértőjét nem kell bemutatnunk Olvasóinknak. A nyers étkezés témájában…
Könyvespolcra teszemKulcsszavak:
Lénárt Gittát, az élő ételek első számú magyarországi szakértőjét nem kell bemutatnunk Olvasóinknak. A nyers étkezés témájában eddig megjelent könyveinek elsöprő sikere, számos médiaszereplése azt igazolja, hogy a rossz táplálkozási szokások káros hatásait tapasztalva egyre többen keresünk olyan megoldásokat, amelyek segítségével megőrizhetjük egészségünket, karcsúságunkat, ugyanakkor ízlelőbimbóinknak is felejthetetlen élményt nyújtunk.
A sorozat e kötete az élő italok, a nyers levek világába kalauzolja az ínyenc érdeklődőket. Az élő italokat fogyasztva olyan mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt viszünk a szervezetünkbe, amelynek megrágása igen sok időt és energiát venne igénybe. A turmixolás, facsarás hatására a sejtfalat feltörjük, így az italokból a tápanyagok nagyon gyorsan felszívódnak, természetes energiával táplálják testünket. A frissen készített levek rendszeres fogyasztásával megerősítjük immunrendszerünket, így segítve a szervezet öngyógyító törekvéseit. Ellenállóbbak leszünk a fertőzésekkel szemben, csökkentjük a krónikus betegségek kialakulásának esélyét.
Lénárt Gitta sikere többek között lenyűgöző fantáziájának és kreativitásának köszönhető, amelyet a könyv igényes kiállítása is híven tükröz.
„A nyersételeknek én magam is nagy rajongója vagyok. Lénárt Gitta korábbi könyveiből is sok különleges ételt kóstoltam vagy készítettem már, és kifejezetten örülök, hogy most isteni italreceptjei is kiadásra kerültek. Az Élő italok könyvét jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki törődik egészségével!”
Bódi Sylvi modell
Kiadó | Bioenergetic Kiadó |
---|---|
ISBN | 9789632911496 |
Kötés | fűzve |
Terjedelem | 121 oldal |
Kiadás éve | 2022 |
Méret | 140x195 mm |
Képek, ábrák | színes fényképekkel |