Menu

Lizzie Streit

Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben

Természetes források és táplálékkiegészítők

4395 Ft

A könyv átfogó útmutató a vitaminokról és ásványi anyagokról:

részletesen bemutatja az egyes vitaminokat és ásványi anyagokat, és az…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

gasztronómia    egészség

A könyv átfogó útmutató a vitaminokról és ásványi anyagokról:

részletesen bemutatja az egyes vitaminokat és ásványi anyagokat, és az azokat legnagyobb mennyiségben tartalmazó élelmiszereket;

ismerteti a hiányok okozta egészségügyi problémákat, és megadja, mikor van szükség táplálékkiegésztőkre, közülük melyik hasznos, és melyek tekinthetők puszta pénzkidobásnak;

kitér a vegánok, speciális étrenden élők, várandósok vitamin- és ásványianyag- szükségletére, továbbá az egyes életszakaszokban és évszakokban szükséges tápanyagigényekre;

számos jó tanácsot tartalmaz étrendünk felülviszgálatára, a vitaminok és ásványi anyagok kölcsönahtására, és kitér arra is, mely vitaminok és ásványi anyagok segítenek a leggyakoribb egészségügyi problémákon.

 

Kiadó Cser Kiadó
ISBN 9789632786506
Eredeti cím The Complete Guide to Natural Vitamins from Food and Supplements
Fordító Archia Nova Kft.
Kötés kötve
Terjedelem 160 oldal
Kiadás éve 2021
Méret 175x235 mm
Képek, ábrák színes fényképekkel

Kapcsolódó könyvek

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód