Menu

Valló László, Szelekovszky Rita

A gyümölcsök

táplálkozás-élettani hatásai és receptek - UTOLSÓ PÉLDÁNYOK

2495 Ft

A gyümölcsökben lévő anyagok, cukrok, savak, olajok, vitaminok, ásványi sók, színezékek nélkülözhetetlenek az egészséges emberi szervezet…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

gasztronómia    gyümölcsök

A gyümölcsökben lévő anyagok, cukrok, savak, olajok, vitaminok, ásványi sók, színezékek nélkülözhetetlenek az egészséges emberi szervezet számára, és - mint azt a legújabb kutatási eredmények is bizonyítják - erős védelmi rendszert alkotnak számos súlyos betegség kialakulásának megelőzésében, illetve a nemkívánatos öregedési folyamatok ellen.
Ízek és zamatok, gyorsan mozgósítható energiaforrások, széles körű egészségvédelem: ez mind a gyümölcs.
Könyvünk tárgyalja a gyümölcsök táplálkozás-élettani hatásait, és változatos felhasználásukhoz recepteket is ajánl.

A könyv fő fejezetei:
Egészségünkért ízletesen
Lédús hazai gyümölcsök
Mindennapi déligyümölcseink
Magvas csemegék
Receptek vegyes gyümölcsökre
Egzotikumok

 

Kiadó Cser Kiadó
ISBN 9789632783260
Kötés fűzve
Terjedelem 148 oldal
Kiadás éve 2013
Méret 140x200 mm
Képek, ábrák színes rajzokkal és fényképekkel

Kapcsolódó könyvek

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód