Menu

Csapóné Kiss Zsuzsanna, Csapó János

Tej és tejtermékek a táplálkozásban

4400 Ft

A könyv a szarvasmarha-, a kecske- és juhfajták, valamint potenciális táplálékforrásként a ló- és sertésfajták kolosztrumának és tejének…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

táplálkozás    gasztronómia    tej

A könyv a szarvasmarha-, a kecske- és juhfajták, valamint potenciális táplálékforrásként a ló- és sertésfajták kolosztrumának és tejének összetételét ismerteti. Foglalkozik a tej összetevőinek táplálkozási értékével, a tejzsír, a zsírsavak, a tejfehérje és az aminosavak, a szénhidrátok, az ásványi anyagok és a nyomelemek, a vitaminok és enzimek, valamint a különböző szerves savak jelentőségét elemezve. Részletesen ír a sajtról, a színtenyészettel előállított savanyú tejtermékek közül a vajról, a tejszínről, a tejfölről és az íróról.  

Kiadó Mezőgazda Kiadó
ISBN 9789639358683
Kötés fűzve
Terjedelem 464 oldal
Kiadás éve 2002
Méret 170x240 mm
Képek, ábrák 70 ábrával

Kapcsolódó könyvek

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód