Menu

Schneider Frigyes, Merényi Imre

A tej és termelése

UTOLSÓ PÉLDÁNYOK

1100 Ft

A tejtermelést vállalkozásban végző gazdák számára készült ez a könyv. Az egyes témákat a gyakorlati szakember szemszögéből, egyszerűen,…

Könyvespolcra teszem

A könyv jelenleg nem kapható.

Kulcsszavak:

gasztronómia    tehéntejtermelés    tej

A tejtermelést vállalkozásban végző gazdák számára készült ez a könyv. Az egyes témákat a gyakorlati szakember szemszögéből, egyszerűen, közérthetően és részletesen tárgyalja. Ismerteti a tej tulajdonságait és összetételét. Külön fejezetet szentel a tej mennyiségét, összetételét, tulajdonságait befolyásoló tényezőknek, a tejhibáknak és a fejés és tejkezelés technológiai ismertetésének. Tárgyalja a tej minősítését, szállítását, a berendezések tisztításának és fertőtlenítésének módját. Régi adósságnak tesz eleget, amikor összefoglalja a hazai tejtermelés és tejfeldolgozás történetét.
Ma már a korszerű berendezésekkel működő tejfeldolgozás csak kiváló minőségű alapanyagot képes feldolgozni. Ezért a tejtermelők elé szinte évről-évre magasabb követelményeket állít a gyakorlat. E követelményeknek segítenek megfelelni a szerzők.

 

Kiadó Gazda Kiadó
ISBN 9789637445279
Kötés fűzve
Terjedelem 234 oldal
Kiadás éve 1999
Méret 145x200 mm
Képek, ábrák 37 ábrával, 24 táblázattal

Kapcsolódó könyvek

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód