Menu

Eva Schiefer, Eva Maria Lipp

Házi készítésű tejtermékek

2995 Ft

Finomságok friss termelői tejből

A saját készítésű joghurt, kefir, túró vagy sajt a legfinomabb!

A könyv célja, hogy kedvet kapjunk adalékanyagoktól mentes…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

gasztronómia    élelmiszer    tej

Finomságok friss termelői tejből

A saját készítésű joghurt, kefir, túró vagy sajt a legfinomabb!

A könyv célja, hogy kedvet kapjunk adalékanyagoktól mentes tejtermékek otthoni készítéséhez.

A szerzők maguk is lelkes háziasszonyok, lépésről lépésre elmagyarázzák, hogyan készíthetünk friss termelői tejből mindenféle házi tejterméket.

A pontos leírások és a fotók garantálják a biztos sikert.

A tartalomból
Alapismeretek, Aludttej, joghurt és kefir, Túró és friss sajtok, Lágy- és keménysajtok, Vaj és író

 

Kiadó Cser Kiadó
ISBN 9789632785530
Eredeti cím Kreatives aus Milch
Fordító Visy Anna
Kötés fűzve
Terjedelem 104 oldal
Kiadás éve 2019
Méret 170x240 mm
Képek, ábrák színes fényképekkel

Kapcsolódó könyvek

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód