Menu

Kukovics Sándor

A tej szerepe a humán táplálkozásban

5500 Ft

A hazai tejtermékeket fogyasztók megfelelőbb tájékoztatása, valamint a tejtermelés és a tejfeldolgozó ipar jövőjének javítása céljából egy…

Könyvespolcra teszem

A könyv jelenleg nem kapható.

Kulcsszavak:

táplálkozás    egyéb    tehéntejtermelés

A hazai tejtermékeket fogyasztók megfelelőbb tájékoztatása, valamint a tejtermelés és a tejfeldolgozó ipar jövőjének javítása céljából egy olyan kiadványt kívántunk összeállítani, amely magába foglalja a folyamatot a termeléstől a fogyasztásig. A könyv az egészségügyben dolgozók „továbbképzésén keresztül” célozza meg a hazai előállítású tejtermékek fogyasztásának intenzív növelését, emellett a fogyasztó érdeke is, hogy minél szélesebb és megalapozottabb ismereteket kapjon a kosarába kerülő termékekről.
A könyvben olvasható ismeretek az orvosok, dietetikusok, védőnők, a tejtermelők és a feldolgozóipar, valamint a fogyasztók számára egyaránt hasznosak lehetnek, ugyanakkor a közép- és a felsőfokú oktatás fontos forrásaként is szolgálhatnak.
A kötettel megemlékezünk dr. Szakály Sándorról, a tejfeldolgozás és termékfejlesztés kiemelkedő jelentőségű személyiségéről.

A kötet szerkesztője, dr. Kukovics Sándor három és fél évtizede foglalkozik a kikérődzők tenyésztésének és termelésének fejlesztésével kutatóként és oktatóként. E tevékenysége mellett segíti a hús- és tejtermeléssel, valamint feldolgozással foglalkozók érdekérvényesítését, termékeik piacra juttatását, marketingjét. Tizenöt könyv szerkesztőjeként és írójaként, valamint több min 720 tudományos és szakcikk szerzőjeként tette közzé kutatási és fejlesztési munkáinak eredményeit. A jelen kötet munkásságának egy újabb szeletét foglalja magába.
 

Kiadó Melánia Kiadó
ISBN 9789639740150
Kötés kötve
Terjedelem 608 oldal
Kiadás éve 2009
Méret 170x240 mm
Képek, ábrák táblázatokkal, színes melléklettel

Kapcsolódó könyvek

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód