Menu

Bernhard Gahm

Húsfélék pácolása és füstölése otthon

a sonkától az oldalasig

2800 Ft

Mindent házilag!

Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

gasztronómia    húsfüstölés

Mindent házilag!

Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük.
A szerző bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat.
Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát. oldalast, császárhúst, füstölt tarját, csülköt, sertéssülteket és más egyéb finomságot készíthetünk.
Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk.

- Hasznos információk a konyhai eszközökről és hozzávalókról
- Konkrét útmutatások profi öltetekkel
- Kipróbált receptek természetes összetevőkkel

 

Kiadó Sziget Könyvkiadó
ISBN 9786155178214
Eredeti cím Fleisch pökeln und räuchern
Fordító Fata Ildikó
Kötés fűzve
Terjedelem 124 oldal
Kiadás éve 2012
Méret 165x235 mm
Képek, ábrák ábrákkal és színes fényképekkel

Kapcsolódó könyvek

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód