Mindent házilag!
Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak…
Könyvespolcra teszemKulcsszavak:
Mindent házilag!
Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük.
A szerző bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat.
Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát. oldalast, császárhúst, füstölt tarját, csülköt, sertéssülteket és más egyéb finomságot készíthetünk.
Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk.
- Hasznos információk a konyhai eszközökről és hozzávalókról
- Konkrét útmutatások profi öltetekkel
- Kipróbált receptek természetes összetevőkkel
Kiadó | Sziget Könyvkiadó |
---|---|
ISBN | 9786155178214 |
Eredeti cím | Fleisch pökeln und räuchern |
Fordító | Fata Ildikó |
Kötés | fűzve |
Terjedelem | 124 oldal |
Kiadás éve | 2012 |
Méret | 165x235 mm |
Képek, ábrák | ábrákkal és színes fényképekkel |