Menu

Cosima Bellersen Quirini

Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen!

2800 Ft

Napjainkban újra felfedezzük a fermentálást, amellyel a savanyú káposzta, a kimcsi, a miszo, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, a sörfőzés és a…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

gasztronómia

Napjainkban újra felfedezzük a fermentálást, amellyel a savanyú káposzta, a kimcsi, a miszo, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, a sörfőzés és a kenyérsütés házilag is megoldható a tejsav-, az élesztő- és egyéb baktériumok segítségével.
Az élelmiszerek fermentálása, azaz erjesztése ősrégi módszer, sokféle élte előállítása és tartósítása csak így volt lehetséges. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, emésztést elősegítő és immunrendszer-erősítő tulajdonságúak, de elsősorban páratlanul finomak!

- sóban tartósítást és tejsavas erjesztés
- tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése
- különleges kenyerek, péksütemények
- ecet és bor készítése házilag

Győződjünk meg a fermentálás előnyeiről a több mint 250 recept segítségével! 

Kiadó Sziget Könyvkiadó
ISBN 9786155178986
Eredeti cím Fermentieren. Das Rezeptbuch
Fordító Jakab Judit
Kötés fűzve
Terjedelem 125 oldal
Kiadás éve 2017
Méret 165x235 mm
Képek, ábrák színes fényképekkel

Kapcsolódó könyvek

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód