Menu

Egon Binder

Füstölés - Hús, kolbászféleségek, hal

3500 Ft

Füstöléssel úgy tartósíthatók a húsfélék, hogy közben még különleges ízzel gazdagodnak. A könyv bemutatja a forró- és…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

gasztronómia    húsfüstölés    ételreceptek

Füstöléssel úgy tartósíthatók a húsfélék, hogy közben még különleges ízzel gazdagodnak. A könyv bemutatja a forró- és hidegfüstölési eljárást és a szükséges eszközöket, tanácsot ad a megfelelő minőségű fa, illetve forgács beszerzéséhez. Ezenkívül recepteket közöl a különböző húsfélék, kolbászfélék és halak elkészítéséhez.

 

Kiadó Mezőgazda Kiadó
ISBN 9789632867571
Eredeti cím Räuchern Fleisch, Wurst, Fisch
Fordító Sulán Zsófia
Kötés kötve
Terjedelem 121 oldal
Kiadás éve 2020
Méret 135x195 mm
Képek, ábrák 15 ábrával, 66 színes fényképpel
Sorozat Házunk táján

Kapcsolódó könyvek

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód