Menu

Bernhard Gahm

Hurka, kolbász, szalámi

és más finomságok házi készítése

3900 Ft

A szerző csupa kipróbált receptet közöl könyvében, mégpedig olyan finomságokét, amik egy átlagos konyhában fellelhető eszközökkel elkészíthetők. Az…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

gasztronómia    húsfüstölés

A szerző csupa kipróbált receptet közöl könyvében, mégpedig olyan finomságokét, amik egy átlagos konyhában fellelhető eszközökkel elkészíthetők. Az elkészítési módot lépésről lépésre ismerteti. A kezdőknek az egyszerűbbeket ajánljuk, aztán később érdemes kipróbálni a bonyolultabbakat is. Bár a legfontosabb az eljárás ismertetése, ahogyan az étel elkészíthető, sok receptben az ajánlott húsféleségek és adalékanyagok legfontosabb tulajdonságait is megadja. A mennyiségeket érdemes olyan ajánlatnak tekinteni, amitől egyéni ízlésünk szerint bátran eltérhetünk, mert a szerző mindig figyelmeztet azokra az alapelvekre, amiktől nem szabad eltérni.

 

Kiadó Mezőgazda Kiadó
ISBN 9789632867595
Eredeti cím Wurste, Sülzen, Pasteten selbst gemacht
Fordító Seresi Frigyes
Kötés kötve
Terjedelem 155 oldal
Kiadás éve 2020
Méret 170x240 mm
Képek, ábrák rajzokkal, fekete-fehér és színes fényképekkel
Sorozat Házunk táján

Kapcsolódó könyvek

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód