Menu

Georg Leindl, Robert Steidl

Biológiai almasavbontás

2900 Ft

A biológiai almasavbontás a jobb eltarthatóság és az aroma harmonizálásának eszköze. Ennek a mikrobiológiai folyamatnak a tökéletes lezajlása nem…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

szakkönyv    gasztronómia    szőlészet és borászat    almasav

A biológiai almasavbontás a jobb eltarthatóság és az aroma harmonizálásának eszköze. Ennek a mikrobiológiai folyamatnak a tökéletes lezajlása nem garantálható teljes biztonsággal. Sok tényezőt kell figyelembe venni, hogy megfelelő eredményt érjünk el.
E könyv célja, hogy ezeket a tényezőket és a kockázatok komplexitását tudatosítsuk, hogy az almasavbontást problémamentesen végrehajthassuk.  

Kiadó Mezőgazda Kiadó
ISBN 9789632865447
Eredeti cím Biologischer Sauerabbau
Fordító Pátkai György dr.
Kötés kötve
Terjedelem 93 oldal
Kiadás éve 2009
Méret 145x200 mm
Képek, ábrák 33 ábrával
Sorozat Borász akadémia

Kapcsolódó könyvek

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód