Menu

Georg Leindl, Robert Steidl

Borkészítés barrik eljárással

2900 Ft

A könyv tudományos alapossággal, de a kezdő borásznak is érthetően ad útmutatást a barrikolásról, erről a sokrétű, nagy szakértelmet és tapasztalatot…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

gasztronómia    szőlészet és borászat

A könyv tudományos alapossággal, de a kezdő borásznak is érthetően ad útmutatást a barrikolásról, erről a sokrétű, nagy szakértelmet és tapasztalatot igénylő borkészítési eljárásról. Célja, hogy a legfontosabb kritériumokat és a helyes döntési alapelveket adja azoknak a gyakorlati szakembereknek a kezébe, akik emellett a borkezelési eljárás mellett döntöttek.
A barrikolás olyan borkészítési eljárás, ami karakteres aromát kölcsönöz a bornak. A hordó faanyagának kiválasztása, a borban lejátszódó folyamatok és a befolyásoló tényezők ismerete a tárolás során, mind-mind nagyon fontos a bor optimális kezelése szempontjából. Ehhez az optimális kezeléshez ad útmutatást a kötet. 

Kiadó Mezőgazda Kiadó
ISBN 9789632865805
Eredeti cím Barriqueasbau (Grundlagen, Möglichkeiten, Varianten)
Fordító Nagy Ákosné
Kötés kötve
Terjedelem 79 oldal
Kiadás éve 2010
Méret 145x200 mm
Képek, ábrák 62 ábrával
Sorozat Borász akadémia

Kapcsolódó könyvek

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód