Menu

Déri Szilvia

Kovászkaland

Kenyerek, sós és édes sütemények természetesen

5490 Ft

Sütés bolti élesztő nélkül, kovásszal

Miért is kaland kovásszal sütni? Mert a kovászt etetni, figyelni és szeretni kell.
Déri Szilvia, a…

Könyvespolcra teszem

A könyv jelenleg nem kapható.

Kulcsszavak:

gasztronómia

Sütés bolti élesztő nélkül, kovásszal

Miért is kaland kovásszal sütni? Mert a kovászt etetni, figyelni és szeretni kell.
Déri Szilvia, a Házisáfrány blog szerzője nemcsak azt árulja el, miért egészségesebb a kovászolt kenyér a bolti változatnál, de megosztja az olvasókkal kedvenc receptjeit is, az aszalt fügés vagy a japán tejes kenyértől kezdve a kiflin és a bagelen át a kovásszal készült gofriig. E gyűjtemény 31 igazán menő kovászos recepttel vár.

Vágj bele a kovászkalandba, hogy a saját kenyeredbe is belevághass!

„Déri Szilvia igazi pék! Rajong a kovászáért, mintha egy kis ufót nevelne otthon. Érdemes tőle mindent ellesni, mert még nagyon sok lelkes kenyérsütőre van szükség, hogy egyre több ember egyen jó kenyeret.”
Tilla, a Kenyérlelke Fesztivál szervezője

 

Kiadó BOOOK Kiadó Kft.
ISBN 9786155417504
Kötés kötve
Terjedelem 187 oldal
Kiadás éve 2021
Méret 200x250 mm
Képek, ábrák színes fényképekkel

Kapcsolódó könyvek

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód