Menu

Ewald Langer

Menjünk gombászni!

A gombák meghatározása, gyűjtése és elkészítése

1980 Ft

Az ehető gombák a gyűjtők ízletes jutalmai. Kevés alaptudással és a gombafajok ismeretének segítségével biztosak lehetünk benne, hogy a következő…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

növényvilág    gasztronómia    gombafajok    gomba

Az ehető gombák a gyűjtők ízletes jutalmai. Kevés alaptudással és a gombafajok ismeretének segítségével biztosak lehetünk benne, hogy a következő gombászásunk során finom kincsekre bukkanunk.
A szerző bemutatja a legfontosabb fajokat, és választ ad a következő kérdésekre:

Mikor és hol találhatunk gombákat?
Milyen gombafajokat lehet egyszerűen és teljes biztonsággal meghatározni?
Mely mérges gombáktól óvakodjunk?
Melyik gombák a legjobb ízűek, és hogyan készítsük el őket?

Ez a könyv biztosan kedvet csinál a gombákhoz!

 

Kiadó Sziget Könyvkiadó
ISBN 9786155178818
Eredeti cím Ab in die Pilze
Fordító Szaszákné Seből Viola
Kötés fűzve
Terjedelem 94 oldal
Kiadás éve 2015
Méret 135x195 mm
Képek, ábrák színes fényképekkel

Kapcsolódó könyvek

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód