A modern konyhaművészet kezdi újból felfedezni ezt az egyik legrégebben ismert zöldségfélét. A megfelelő fajtaválasztással egészséges ételalapanyagot…
Könyvespolcra teszemKulcsszavak:
A modern konyhaművészet kezdi újból felfedezni ezt az egyik legrégebben ismert zöldségfélét. A megfelelő fajtaválasztással egészséges ételalapanyagot termeszthetünk a kertben vagy a balkonon.
A könyv körbejárja a tökfélékkel kapcsolatos legfontosabb témákat:
Nehéz a választás? – A legérdekesebb fajták bemutatása
Szaporítás és gondozás – Egyszerű útmutató a tök és a cukkini termesztéséhez
Betakarítás, tárolás és feldolgozás – Hogyan csináljuk helyesen? Tökmag, -olaj és más termékek felhasználása. Sok-sok recept
Az egészségre gyakorolt hatás – Hogyan tudjuk magunkat egészségesen, karcsún és fitten tartani (sütő)tök és cukkini fogyasztásával?
Dekoráció és kultúra – Tökdíszek készítése, hiedelmek, tökünnepek
Kiadó | Cser Kiadó |
---|---|
ISBN | 9789632786940 |
Eredeti cím | Kürbis |
Újdonság | 1 |
Fordító | Zvolenszky Ágota |
Kötés | fűzve |
Terjedelem | 82 oldal |
Kiadás éve | 2024 |
Méret | 170x240 mm |
Képek, ábrák | színes fényképekkel |