Menu

Claudia Brandstätter

Pincétől a piacig

A termelői borkimérés sikeres működtetésének 10 alapelve

2900 Ft

Egy vállalkozás akkor sikeres, ha tud új piacokat szerezni, és meg tudja tartani a már meglévőket. A szerző azt a tíz legfontosabb alapelvet mutatja be könyvében, amelynek…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

szőlészet és borászat    borpiac

Egy vállalkozás akkor sikeres, ha tud új piacokat szerezni, és meg tudja tartani a már meglévőket. A szerző azt a tíz legfontosabb alapelvet mutatja be könyvében, amelynek segítségével és alkalmazásával befolyásolhatjuk a borfogyasztók vásárlói magatartását, illetve a legjobb kiszolgálásban részesíthetjük vevőinket.
1. alapelv: A vállalkozás és a célcsoportok trendjeinek megtalálása.
2. alapelv: Folyamatos koncentrálás a célcsoportra.
3. alapelv: Legyenek erősségeink.
4. alapelv: Használjuk ki a piaci lehetőségeket.
5. alapelv: Legyenek határozott elképzeléseink.
6. alapelv: Jól megválasztott pozícióra és profilra kell törekedni.
7. alapelv: Nem szabad szem elől téveszteni a célokat.
8. alapelv: Ragaszkodni kell a tervekhez.
9. alapelv: Mindent meg kell tenni a jó célcsoportért.
10. alapelv: Az ellenőrzést nem szabad elhanyagolni.

 

Kiadó Mezőgazda Kiadó
ISBN 9789632865959
Eredeti cím Buschenschanke und Heuriger
Fordító Márkus Pál, Molnár Eszter
Kötés kötve
Terjedelem 71 oldal
Kiadás éve 2010
Méret 145x200 mm
Képek, ábrák táblázatokkal és fekete-fehér ábrákkal
Sorozat Borász akadémia

Kapcsolódó könyvek

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód