Menu

Lénárt Gitta

Élő aszalványok könyve

Könnyen elkészíthető receptekkel

2940 Ft

A nyerskonyha menükínálatában talán az aszalás útján készített ételek a legizgalmasabbak. Ez a titka azoknak a ropogós, ízes kekszeknek, kenyereknek,…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

gasztronómia    aszalás    élő ételek

A nyerskonyha menükínálatában talán az aszalás útján készített ételek a legizgalmasabbak. Ez a titka azoknak a ropogós, ízes kekszeknek, kenyereknek, gyümölcs- és tortalapoknak, amelyeket kóstolva vacsoravendégeink hitetlenkedve kérdezik: ez tényleg nyers?

A legnagyobb sikert az aszalt és a friss zöldségek, gyümölcsök kombinációi aratják. Így született a nyers pizza, ahol a magokból és zöldségekből alkotott ropogós, fűszeres aszalt alapot különböző szószokkal, zöldséggel és magsajttal gazdagítjuk. Vendégeink körében biztos siker a nyers torta: az aszalt tortaalapból, krémes töltelékből és gyümölcsökből álló finomságokat a vonalaikat óvók is lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatják.

A konyhaművészetnek ebben az ágában a szakács kreativitása talán még hangsúlyosabban érvényesül. Lénárt Gitta kedvenc receptjei közül válogatott, új ötleteket adva a nyerskonyha kedvelőinek, a glutén-, szója- és állati termékektől mentes diétán élőknek, és mindenkinek, aki szereti az egészséges és finom ételeket!

 

Kiadó Bioenergetic Kiadó
ISBN 9789632912325
Kötés fűzve
Terjedelem 157 oldal
Kiadás éve 2015
Méret 150x195 mm
Képek, ábrák színes fényképekkel

Kapcsolódó könyvek

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód