A nyerskonyha menükínálatában talán az aszalás útján készített ételek a legizgalmasabbak. Ez a titka azoknak a ropogós, ízes kekszeknek, kenyereknek,…
Könyvespolcra teszemA könyv jelenleg nem kapható.
Kulcsszavak:
A nyerskonyha menükínálatában talán az aszalás útján készített ételek a legizgalmasabbak. Ez a titka azoknak a ropogós, ízes kekszeknek, kenyereknek, gyümölcs- és tortalapoknak, amelyeket kóstolva vacsoravendégeink hitetlenkedve kérdezik: ez tényleg nyers?
A legnagyobb sikert az aszalt és a friss zöldségek, gyümölcsök kombinációi aratják. Így született a nyers pizza, ahol a magokból és zöldségekből alkotott ropogós, fűszeres aszalt alapot különböző szószokkal, zöldséggel és magsajttal gazdagítjuk. Vendégeink körében biztos siker a nyers torta: az aszalt tortaalapból, krémes töltelékből és gyümölcsökből álló finomságokat a vonalaikat óvók is lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatják.
A konyhaművészetnek ebben az ágában a szakács kreativitása talán még hangsúlyosabban érvényesül. Lénárt Gitta kedvenc receptjei közül válogatott, új ötleteket adva a nyerskonyha kedvelőinek, a glutén-, szója- és állati termékektől mentes diétán élőknek, és mindenkinek, aki szereti az egészséges és finom ételeket!
Kiadó | Bioenergetic Kiadó |
---|---|
ISBN | 9789632912325 |
Kötés | fűzve |
Terjedelem | 157 oldal |
Kiadás éve | 2015 |
Méret | 150x195 mm |
Képek, ábrák | színes fényképekkel |