Lénárt Gitta, a nyers konyha hazai szakértője legújabb könyvében a lúgosító étrend alapjaiba vezeti be olvasóit. Hangsúlyozza, hogy a legtöbb betegség…
Könyvespolcra teszemKulcsszavak:
Lénárt Gitta, a nyers konyha hazai szakértője legújabb könyvében a lúgosító étrend alapjaiba vezeti be olvasóit. Hangsúlyozza, hogy a legtöbb betegség oka szervezetünk elsavasodása, melyet a helytelen táplálkozás, a mozgás hiánya és a mindennapi stressz okoz. A lúgosító étrendre átállva eltűnnek korábbi panaszaink, és helyettük jó közérzet, fiatalos lendület és életerő köszönt ránk.
A szerző 4 lépésre bontott, részletes programot nyújt olvasóinak, akik testük öngyógyító és önfenntartó erőit aktivizálva szeretnének átállni a lúgosító étrendre. A folyamatot az elméleti információk mellett praktikus ötletekkel, valamint a nyerskonyha fotókkal gazdagon illusztrált, legfinomabb receptjeivel támogatja.
„Gitta könyve alapmű mindazok számára, akik lúgosítani kívánják szervezetüket. Tartalmával és igényes megjelenésével a nemzetközi színtéren is megállja a helyét. Receptjei a magyar konyha ízvilágát tükrözik, hazai alapanyagokból könnyen elkészíthetőek.”
Dr. Gulyás Tamás orvos, életmód-szakértő
Kiadó | Bioenergetic Kiadó |
---|---|
ISBN | 9789639569706 |
Kötés | kötve |
Terjedelem | 177 oldal |
Kiadás éve | 2017 |
Méret | 140x200 mm |
Képek, ábrák | színes fényképekkel |