Menu

Elizabeth Millard

Kiskert a konyhában

3700 Ft

Szeretnél saját termesztésű zöldségeket, csírákat fogyasztani, de nincs kerted? Ez nem akadály: a könyvben ajánlott trükkök és technikák…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

kertészet    gyógynövény    kiskert    zöldségek    gomba

Szeretnél saját termesztésű zöldségeket, csírákat fogyasztani, de nincs kerted? Ez nem akadály: a könyvben ajánlott trükkök és technikák segítségével akár egy parányi lakásban is remek eredményeket érhetsz el.
Kíváncsi vagy, milyen növényeket érdemes választanod, és hogyan neveld őket, hogy alacsony költségek mellett is bőséges termésben legyen részed? A szerző hasznos tanácsokat ad a különböző ültetőedények, a talaj, a megvilágítás, az öntözés és a kártevők elleni védekezés kérdéseiben is, illetve bemutatja az egyes növények esetében a leggyakrabban előforduló problémákat, és az orvoslását is.
Ha a csírákkal kezded, az ültetéstől számított néhány héten belül már fogyaszthatod is a saját magad nevelte aprócska, ám tápanyagban annál gazdagabb, ropogós hajtásokat. Egy kis türelemmel és némi felszereléssel azonban komolyabb zöldségfélék, például paradicsom, saláta vagy burgonya nevelésbe is belevághatsz. Ugye, milyen izgalmas napról napra lesni, ahogyan a magról ültetett kis növény első levelei előbújnak? Ha ezt éppen reggel, pizsamában teszed, az csak megduplázza az izgalmat!
 

Kiadó Bioenergetic Kiadó
ISBN 9789632912684
Eredeti cím Indoor Kitchen Gardening
Fordító Kernács Rebeka, Kovács Zsuzsa
Kötés fűzve
Terjedelem 221 oldal
Kiadás éve 2016
Méret 155x230 mm
Képek, ábrák színes fényképekkel

Kapcsolódó könyvek

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód