Csíráztatni könnyebb, mint gondolnánk! Munkánk eredménye már néhány nap elteltével ott díszeleg a konyhánkban, s amellett, hogy vidám látványt…
Könyvespolcra teszemKulcsszavak:
Csíráztatni könnyebb, mint gondolnánk! Munkánk eredménye már néhány nap elteltével ott díszeleg a konyhánkban, s amellett, hogy vidám látványt nyújt, fontos tápanyagokkal gazdagítja étrendünket és életenergiával tölt fel.
A csírák a természet nagyszerű ajándékai, hiszen a magoncban ott található a teljes növény falatnyi méretű, ehető formában. Miért ne használnánk ezt a kicsi, ám hatalmas erejű csírát ételeink elkészítéséhez?
„A csírafélék képviselik a legegyszerűbben termeszthető, leggyorsabban növő és legfrissebb zöldséget. A velük járó költségek elhanyagolhatók, csodálatosan kiegészítenek bármilyen, egyébként szokványosnak mondható étrendet, és jelentős tápértékkel bírnak. A csírafélék természetes „vitaminpirulának”, illetve „ásványianyag- és fehérjepirulának” is tekinthetők.”
Ebből a könyvből mindent megtudhatsz, amit a csíráztatásról és az egyes csírafajtákról tudni kell. Megismerheted több mint ötvenféle növényi csíra egészségre gyakorolt hatását. Kezdj neki már ma!
Kiadó | Bioenergetic Kiadó |
---|---|
ISBN | 9789632912264 |
Eredeti cím | Sprout Garden. Indoor Growers Guide to Gourmet Sprouts |
Fordító | Dobrocsi László |
Kötés | fűzve |
Terjedelem | 181 oldal |
Kiadás éve | 2017 |
Méret | 140x200 mm |
Képek, ábrák | táblázatokkal, fekete-fehér képekkel |