A szerző munkatársként és szerkesztőként több mint tíz évig dolgozott a Konyhamagazin és a Magyar Konyha szerkesztőségében. Írt gasztronómiai…
Könyvespolcra teszemKulcsszavak:
A szerző munkatársként és szerkesztőként több mint tíz évig dolgozott a Konyhamagazin és a Magyar Konyha szerkesztőségében. Írt gasztronómiai tárgyú cikkeket, riportokat, szerkesztett számos szakácskönyvet, és néhányat maga is összeállított.
Jelenleg is gasztronómiai író és szerkesztő. Munkáiban a kutatómunkán túl saját tapasztataiból merít a legtöbbet, hiszen négygyermekes édesanyaként, gyakorló háziasszonyként a sütés-főzés szívesen vállalt feladata, mindennapos tevékenysége.
A Cser Kiadónál eddig megjelent műve a Befőzés című könyv.
Kiadó | Cser Kiadó |
---|---|
ISBN | 9789632782386 |
Kötés | fűzve |
Terjedelem | 136 oldal |
Kiadás éve | 2012 |
Méret | 165x235 mm |
Képek, ábrák | színes fényképekkel |