Menu

Eisenstock Ildikó

Az alma

UTOLSÓ PÉLDÁNYOK

2495 Ft

A szerző munkatársként és szerkesztőként több mint tíz évig dolgozott a Konyhamagazin és a Magyar Konyha szerkesztőségében. Írt gasztronómiai…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

gasztronómia

A szerző munkatársként és szerkesztőként több mint tíz évig dolgozott a Konyhamagazin és a Magyar Konyha szerkesztőségében. Írt gasztronómiai tárgyú cikkeket, riportokat, szerkesztett számos szakácskönyvet, és néhányat maga is összeállított.
Jelenleg is gasztronómiai író és szerkesztő. Munkáiban a kutatómunkán túl saját tapasztataiból merít a legtöbbet, hiszen négygyermekes édesanyaként, gyakorló háziasszonyként a sütés-főzés szívesen vállalt feladata, mindennapos tevékenysége.
A Cser Kiadónál eddig megjelent műve a Befőzés című könyv.

 

Kiadó Cser Kiadó
ISBN 9789632782386
Kötés fűzve
Terjedelem 136 oldal
Kiadás éve 2012
Méret 165x235 mm
Képek, ábrák színes fényképekkel

Kapcsolódó könyvek

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód