Menu

Ellen Heidböhmer

A gabonák titkai

Egészség - Szépség - Konyha

1780 Ft

A régi ősgabonafélék (tönköly, tönkebúza, alakor, kamut, árpa, köles, kukorica, rozs) és a álgabonafélék (amaránt, hajdina, chiamag, quinoa) ízletes…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

gasztronómia    ételreceptek    egészség    gyógymódok

A régi ősgabonafélék (tönköly, tönkebúza, alakor, kamut, árpa, köles, kukorica, rozs) és a álgabonafélék (amaránt, hajdina, chiamag, quinoa) ízletes változatai a klasszikus gabonáknak.
Ezek a gabonák tele vannak tápanyagokkal, finomak és könnyű őket a mindennapi életünkbe beépíteni.
A könyv rövid áttekintést ad a legfontosabb fajták történetéről, bemutatja hatóanyagaikat, valamint gyakorlati tanácsokat ad a gyógyító felhasználásaikról. A kötetet ízletes és egészséges ételek receptjei egészítik ki.

 

Kiadó Sziget Könyvkiadó
ISBN 9786155723445
Eredeti cím Gesund mit Supergrains
Fordító Szaszákné Sebők Viola
Kötés fűzve
Terjedelem 131 oldal
Kiadás éve 2021
Méret 120x160 mm
Képek, ábrák színes fényképekkel

Kapcsolódó könyvek

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód